Yang Shun

Conservació i restauració d'un conjunt de 4 quadres de la pintora xinesa Yang Shun que havien patit cops accidentals originant estrips i forats.

Imatge general de l'estendard abans del procés de restauració

El procés de conservació i restuaració de l'Estendard de la Verge dels Dolors de Sant Nicolau de Bellpuig ha destacat pel fet de recuperar la pintura original subjacent amagada durant els anys per repintades posteriors.

Quadre brut abans de la restauració

Restauració d'una pintura sobre tela de l'autor lleidatà Lluís Flotats. La intervenció s'ha centrat en tasques de neteja de la policromia.

Fotografia general del retaule de la mare de déu del Coaner

Restauració del Retaule barroc del Santuari de la Mare de Déu del Coaner, obra de Segimon Pujol i Gurb l'any 1716.

Obra de Francesc Miralles abans de la restauració

Restauració d'un quadre del pintor valencià del segle XIX Francesc Miralles i Galup, obra datada i firmada pel propi pintor l'any 1874.

Fotografia general del quadre abans de la restauració

Restauració de l'obra de finals de selge XIX "Hondouville Sur Iton" del pintor impressionista francés Charles Albert Lebourg. La intervenció s'ha centrat en el procés de neteja de la policromia i del marc daurat que l'acompanya.

MuseumPlus

Tasques de documentació, inventariatge i catalogació d’objectes de tipologia industrial a tarvés de l'Àrea de Conservació i Restauració del mNactec, així com tota la seva documentació en el sistema de gestió de dades museogràfiques MuseumPlus (versió actualitzada 2.0...

Retaule de Sant Andreu de Llavaneres

Restauració del retaule de l’altar major de l’església de Sant Andreu de Llavaneres, datat entre els segles XVI i XVII.

Quadre J.Vancells amb estrip abans de la restauració

Tasques de restauració d'un quadre del pintor català Joaquim Vancells, un dels màxims exponents del modernisme en el camp del paisatgisme, clarament influenciat per pintors com Joaquim Vayreda i l'Escola d'Olot.

Detall del procés de microcirurgia tèxtil amb el sistema d'adhesió fil a fil

Col·laboració en la restauració d’una obra de Claudio Lorenzale pertanyent al Retaule de l’Assumpció de l’Altar Major de la Catedral de Solsona en la realització de la consolidació del suport tèxtil d'un estrip de 58 cm mitjançant la tècnica de microcirurgia tèxtil amb el...

Pàgines